ליברמן: הציבור החרדי הם בני ערובה של עסקניםחזקי ברוך

יושב ראש מפלגת 'ישראל ביתנו' חבר הכנסת אביגדור ליברמן התייחס לשאלת ערוץ 7 להסתה נגד המגזר החרדי והבהיר כי יש הבדל בין הציבור החרדי לעסקני המפלגות.

"מה שאנחנו לצערנו רואים, מה ששמענו מצד גפני היום על מי שייצגה את מדינת ישראל בכבוד באירוויזיון. שמענו גם את אייכלר שאמר שהחרדים מממנים את הציבור החילוני, ראינו מה היה בחריש אלימות נגד אנשים שבסך הכל באו לבילוי הכי לגיטימי".

"ההתפרצות של ההסתה היא תגובה של מה שאנחנו חווים יום יום. אני משתדל לא להשתלח בציבור החרדי. יש הבדל גדול בין הציבור החרדי לבין עסקני ש"ס ויהדות התורה", הבהיר.

לדבריו, "הציבור החרדי הם בני ערובה שעל גבם אותם עסקנים דואגים רק לעצמם, לכוח, כבוד וכסף. לא איכפת להם מהציבור החרדי והם בכוח מחזיקים את אותו ציבור עני ללא השכלה בניגוד למה שמקובל ביהדות".

לסיום הטיח בח"כים החרדים: "הם זייפני יהדות, מסלפי יהדות אין להם שום קשר ליהדות. כל גדולי ישראל היו לוחמים ועבדו והם לא היו יהודים פחות טובים מגפני ודרעי".