
מאות לוחמים, מפקדים, בני משפחה וחברים ליוו היום (ג') את לוחמת משמר הגבול מאיה אלוני זיכרונה לברכה בדרכה האחרונה בבית העלמין הצבאי בנתניה.
אלוני התמוטטה ונפטרה בזמן אימון בבסיס האימונים של משמר הגבול במכמש. היא הותירה אחריה אב - ישראל, אם - אילנה ושלושה אחים: עידו, אופיר ונועה.
סגן מפקד משמר הגבול, תת-ניצב בריק יצחק, ספד בהלוויה: "מאיה זיכרונה לברכה, תושבת הישוב שער אפרים התגייסה למשמר הגבול במרץ השנה, לפני פחות משלושה חודשים, והחלה את שירותה במסלול הכשרת הלוחם בבית הספר החילי.
"מאיה התגייסה מתוך רצון עז להתגייס ליחידה קרבית, לבצע שירות משמעותי, להגן על מדינת ישראל ולשמור על בטחון תושביה. אתמול בשעות הערב התבשרנו כי קרה הנורא מכל. משטרת ישראל ומשמר הגבול - מבכה היום את האובדן ומרכינה את ראשה על נפילתה של הלוחמת בהכשרה, המסורה ואמיצת הלב, מאיה אלוני, אשר נפטרה בטרם עת''.
תנ''צ יצחק הוסיף: ''אנו משתתפים בצערכם, משפחת אלוני היקרה, האב ישראל, האם אילנה, האחרים עידו ואופיר והאחות נועה, משפחה יקרה - אנו מבטיחים כי לא ננוח עד שנגיע לחקר האמת. נסיבות מותה של מאיה ייבדקו ויחקרו עד תום. אין מילים לנחם אתכם על האובדן העצום, אנו מבקשים לחבק ולחזק אתכם. מותה של מאיה ושאר חללנו שנפלו בעת שירותם, ייזכר ויישמר בליבנו לעד".