המדריך הנחשב בעולם הפיצות דירג את LA PIEDRA הירושלמית כאחת מ-50 הטובות בעולם
מדריך TOP 50 PIZZA, מגזין הפיצות הנחשב בעולם בסגנון איטלקי/נאפוליטני קיים היום את התחרות השנתית בטוקיו שביפן, במסגרתה דירג את מיטב הפיצות ברחבי העולם, ובחר בפיצריה הירושלמית LA PIEDRA כפיצה הטובה בישראל, ובאחת מ-50 הפיצריות הטובות בעולם בקטגוריית אסיה-פסיפיק.
זו הפעם ראשונה שפיצרייה כשרה מככבת במדריך.
במהלך האירוע היוקרתי שקיבץ לתוכו את מיטב הפיציולואים מרחבי העולם, נקרא לבמה אבי סינקלר, שף ושותף בלה פיאדרה וקיבל בשם הפיצרייה ושותפיו תעודה מהמדריך המכונה בקרב המומחים "המישלן של הפיצות" וכן חולצת שף של המדריך.
שף אבי סינקלר: "אני מתרגש מהמעמד ומהאירוע המרשים. גאה ששותפיי ואני זכינו להכרה בינלאומית לאחר שנים של עבודה רבה ומאומצת, ולאחר תגובות רבות מצד לקוחותינו שמעריכים את ההשקעה הרבה בכל משולש ומגש. אנו שמחים על כך שפתחנו את הדלת לפיצריות מישראל להיכנס למגזין היוקרתי בשנים הבאות, כי בישראל ישנן פיצריות מעולות. מבטיח לכולם כי אנו נמשיך לתת את הכבוד המירבי למאכל שאנו חיים, נושמים ואוהבים כל כך - הפיצה".
LA PIEDRA:
סניף ארנונה: רחוב דניאל ינובסקי 17
סניף מרכז העיר: רחוב גרשון אגרון 1
הסניפים כשרים למהדרין