
בית משפט השלום בירושלים קיבל הסכם פשרה שבמסגרתו גבר ערבי ישלם פיצויים, 9,000 ש''ח, לאחר שתקף יהודי בתור למכון טסטים במישור אדומים ושבר את שמשת רכבו לפני כארבע שנים.
בחודש ספטמבר 2019 עמד היהודי בתור לטסט לרכבו במכון הטסטים במישור אדומים כאשר למקום הגיע הערבי ברכבו וטען כי הוא קודם ליהודי בתור. לאחר שהיהודי לא נתן לערבי לעקוף אותו החל הערבי לאיים עליו, נכנס לרכבו ונסע בפראות לכיוונו ובלם רק בסמוך עליו.
היהודי לא נרתע והמשיך להתקדם לכיוון עמדת השירות, אז חסם הערבי את דרכו, קפץ על רכבו והחל להכות בשמשת הרכב באגרופים עד ששבר אותה.
כתוצאה מהתקיפה נאלץ היהודי להוציא אלפי שקלים על תיקון רכבו. הערבי התוקף נעצר על ידי המשטרה. ארגון חוננו ניהל מאבק משפטי ארוך בסיומו הורשע הערבי בחבלה במזיד ברכב. לאחר הרשעתו של הערבי הגיש עו"ד מנשה יאדו מחוננו תביעת פיצוים נגד הערבי. לפני מספר ימים הגיעו הצדדים לפשרה במסגרתה ישלם הערבי פיצויים בסך 9,000 ₪.
עו"ד יאדו מסר: "הניצחון הפרטי הקטן של מרשי בהליך זה הוא הישג למדינת ישראל, אנחנו נלחמים יום יום בזירות קטנות על הביטחון האישי והאזרחי שלנו לחיות כאן".