השף עזרא קדם אשר יוצר בימים אלו ב 'סטודיו ארקדיה' בעין כרם, הצטרף לכשרות צהר. הסטודיו של השף עבר הכשרה בלווי נציגי צהר. השף קדם שלקח חלק פעיל בהכשרה אמר "הקשר עם צהר נולד מהכרות עם מנכ"ל כשרות יהודה זיידרמן. מהרגע הראשון הבנתי שיש בצהר אפשרות מדהימה לדיאלוג מרגש בין בני אדם כשהאוכל והמטבח הוא שפה. אני משוכנע שמטבח ישראלי צריך להיות כשר משום שהוא מבוסס על מסורת הבישול היהודי. מצאתי צהר ליסודות המטבח של ארקדיה שהשפיע ותרם המון להיווצרות המטבח הישראלי. המפגש עם אנשי צהר מוצא אותי אחרי שלושה עשורים של עשייה וקידום המטבח הישראלי". "עם אנשים מדהימים שקשובים לעשייה הקולינרית שלי והדרך המשותפת החדשה היא מלבבת וחמה ואנושית ואני שמח על כך". מנכ"ל כשרות צהר יהודה זיידרמן אמר "אנו מייחסים משמעות גדולה להמשך התרחבות כשרות צהר והעמקת שורשיה בקרב מוסדות קולינריים ישראלים ובקרב שפים מובילים".