
בהודעה רשמית שפרסם היום (ראשון) לתושבי היישוב אלקנה, הצהיר ראש המועצה אסף מינצר, כי לא ירוץ בבחירות הקרובות לראשות מועצת הישוב, זאת על אף נצחונו שהיה מובטח. מול מינצר לא נרשם אף מתמודד.
"לפני קרוב לעשר שנים, קיבלתי מכם ביראת כבוד ובאחריות עצומה את הזכות לעמוד בראש היישוב הנפלא שלנו. בתקופה זו זכינו להרים יחד את אלקנה ליישוב שעיני רבים נשואות אליו והמהווה דוגמא ומופת לאזור כולו.
דווקא בעת הזאת, כשאלקנה בשיא צמיחתה ופריחתה, כשפרויקטים רבים מסתיימים ונחנכים, כשתוכניות וחלומות רבים נמצאים כבר בתהליכי ביצוע או בהליכי אישור סופיים, כשעתידה של אלקנה סלול ומבטיח - הגיע הזמן עבורי לומר לכולכם – תודה ענקית על הזכות לשרת אתכם, תודה גדולה על האמון שנתתם בי לאורך השנים ולהמשיך הלאה ליעד הבא שהקב"ה יזמן בדרכי", כך כתב מינצר.
מינצר המשיך וכתב בהודעה: "במהלך החודשים הקרובים אמשיך כמובן לנהל בכל הכוח את המועצה ואת הפרויקטים הרבים ואדאג "להעביר את המקל" לראש/ת המועצה הבא/ה שיבחר הציבור, אשר ימשיך/תמשיך לממש את הפרויקטים והתוכניות הרבות הקיימות ויבנה/תבנה את הקומה הבאה של אלקנה. אלקנה ב"ה חזקה ויציבה. אני בטוח שזו רק ההתחלה".
טרם ידוע מה יעלה בגורל המירוץ לראשות המועצה באלקנה, שכן נכון לרגע זה, נצחונו הובטח משום שאף מתמודד לא קם כנגדו בבחירות הקרובות.