
אתם תתפלאו מהמרכיב שמשנה את הטעם של סלט הגזר הביתי - לטעם של סלט הגזר של האולמות.
לימון משומר!
בדרך כלל בהכנה ביתית נתבל סלט בלימון טרי, אך ברוב המקרים באולמות אירועים מתבלים את רוב הסלטים בלימון משומר.
חשוב לציין שתמיד ישנה עדיפות ללימון טרי על פני משומר, אך בסלט הגזר הזה דווקא הלימון המשומר זה שהופך אותו למיוחד ושונה מהטעם הביתי.
מצרכים:
3-4 גזרים
2 שיני שום
1 פלפל חריף ירוק
כף לימון משומר
כפית שמן קנולה
חצי כפית צ'ילי גרוס (שאטה)
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
בעזרת פומפייה או "סלייסר" נגרד את הגזרים לרצועות דקיקיות
נקצוץ את שיני השום דק
נקצוץ את הפלפל חריף דק
נערבב הכל יחד בקערה
נוסיף את הלימון המשומר השמן והתבלינים
נערבב ונתן לסלט לשבת שעה-שעתיים עד הארוחה לספיגת טעמים
בתאבון!
המתכון באדיבות קייטרינג המטבח של הירושלמי