סלט עשבי תיבולהמטבח של הירושלמי

מצרכים:

2 גבולי סלרי עם העלים

חצי חבילת פטרוזיליה

חצי חבילת כוסברה

חופן חמוציות

חופן שקדים לבנים - מקלות

כף שמן זית

חצי לימון

כף דבש

מלח דק ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

דבר ראשון הכי חשוב לשטוף את כל הירק בצורה יסודית

או להשרות במים ואז לייבש היטב במגבת

נקצוץ דק את כל הירק ונשים בקערה

נוסיף את החמוציות והשקדים

בקערה קטנה נערבב עם השמן זית עם חצי לימון סחוט ודבש

פלפל שחור גרוס ומלח ונערבב

נשפוך מעל הסלט רק לפניי הגשה ונערבב

בתאבון!

המתכון באדיבות המטבח של הירושלמי