הרב אשכנזי, הרב אליהו והרב לונדין
הרב אשכנזי, הרב אליהו והרב לונדיןצילום: באדיבות מכללת צמאה

כולנו חוששים מהעתיד ומוטרדים מהצרות העלולות לשנות את חיינו או להקשות עליהם. מלחמה עם איראן, פרנסה תקועה, זיווגים מעוכבים, ילדים מתבגרים, מה יהיה? הדאגות משתלטות עלינו ולא מאפשרות לנו לחוות את החיים עצמם ולהפיק מהם את המיטב.

במכללת צמאה נפשי החליטו לקיים יום עיון מיוחד בדיוק בנושא הזה – 'חיים שלווים ללא דאגות!', בכנס נקבל כלים מעולם ה-NLP והפסיכולוגיה היהודית, כיצד להתנתק מהדאגות והפחדים - ולחיות חיים מלאים ושלווים.

הרשמה מראש בלבד – להרשמה ללא עלות לחצו כאן

כנס מכללת צמאה נפשי
צילום: באדיבות מכללת צמאה נפשי

בכנס הוירטואלי שמיועד לגברים ולנשים, ישתתפו הרב שמואל אליהו 'א שיגע במשמעות של חיים ללא דאגות וכיצד מגיעים לזה. הרב שניאור אשכנזי שיעסוק בחשיבות ההישענות על אדם אחר בזמן משבר. הרב חגי לונדין שיפרט בדרכו הפרקטית כיצד להתגבר על החרדות והפחדים, והרב שמואל מינקוב שיכוון אותנו כיצד להתמודד עם סיפורי הפחד שלנו על ידי כלים מעולם ה - NLP.

מכללת 'צמאה נפשי' מביאה חדשנות בלימודי תחום הנפש ומשלבת את שיטת ה-NLP העולמית, עם לימודי פסיכולוגיה יהודית. במכללת 'צמאה נפשי' מלמדים טובי המרצים (במסלולים נפרדים לגברים ולנשים): הרב מיכי יוספי, הרב חגי לונדין, הרב דניאל כהן, הרב שמואל מינקוב ועוד. בסיום הלימודים מקבלים תעודה רשמית ובינלאומית עם חותם HNLP העולמית. הקורס מוכר לגמולי השתלמות.

הרשמה מראש בלבד – להרשמה ללא עלות לחצו כאן