
בלב הרצליה פיתוח, סביב מפל מים ועיצוב מודרני וחדשני ממוקמת מסעדת ריבר הרצליה. מסעדה אסייתית בגובה העיניים. האמת? זו לא עוד מסעדה. החוויה כאן היא סביבתית, עיצובית עם טעמים זורמים.
שמה של המסעדה ריבר מלמד על אופיה. ממש כמי נהר הזורמים כך זורמים כאן הטעמים. ממש נהר של טעמים כשמנות הדגל הן הסושי עם מענה רול וייטנאמי.
אפשר למצוא כאן גיוזה צרובה במילוי פרגית קצוצה, פרש HONG KONG רול דף אורז עם בצל ירוק שומשום חסה לליק גזר סי בס טמפורה איולי טוגרשי סאקי יקיטורי, או את הרול של ג'יג'י (6 יח') שמכיל סלמון טמפורה | אבוקדו | כרוב סגול | טונה קצוצה | איולי ספייסי יוזו | צ'ילי חריף.

הבעלים של הסניף גולן דעבול אומר לנו שהרעיון הוא לתת נגיעה לכל אחד והוא מגלה כי הם היו הראשונים באוכל האסייתי באזור והרבה מסעדות הפכו להיות כשרות בזכות זה.
כחוויה משלימה הם יוצרים גם נהר של טעמים במשקאות ויצרו קוקטיילים כחוויה משלימה שהיא למעשה חוויה מעבר לאוכל. הסניף פתוח החל מהשעה 12 בצהרים, כשרות רבנות הרצליה. חניה מסביב בשפע.
ועכשיו גם תפריט קיץ חדש אשר כולו מבוסס על חומרי גלם טריים המסופקים מידי בוקר לסניפים כולל מגוון מנות חדשות לצד מנות דגל מוכרות והאהובות: סלט ריבר, סום טאם, סלט עוף תאילנדי, נאמס ויאטנמי, גולדן סיגר, עוף בקשיו, פאד תאי בנקוק, מגוון רחב של מנות סושי ועוד..
בין המנות החדשות ניתן למצוא: בראשונות: סביצ׳ה דג לבן דג לבן, מלפפון, כוסברה, נענע בקארי פלפלים ושבבי טמפורה 52 ₪ ; בווק: פאד סיו אטריות אורז רחבות, רצועות סינטה, תרד, פטריות שמפניון ושימאגי 72 ₪ ; בסושי: השמש העולה טונה, דניס ואבוקדו במעטפת אננס ונענע 58 ₪ ; רייס קייק טונה קצוצה, בצל ירוק, נענע, צ׳ילי חריף בפונזו הדרים על סטיקי רייס צרוב באררה 54 ₪ ל 4 יחידות ; טונה בנג בנג טונה, אבוקדו, צ'ילי חריף, קריספי שאלוט, קרם בוטנים, שומשום לבן שחור 55 ₪ ; ועוד.. מהבר של ריבר מגוון הקוקטיילים חדשים ב 49 ₪:
הרשת שמה דגש על חומרי גלם טריים ואיכותיים ומתבססת על טעמים מדויקים מהמזרח לצד מחירים נוחים ותודעת שירות גבוהה, ריבר ידידותית לילדים, צמחונים וטבעונים, כל אלה מזמינים את קהל הלקוחות לשוב ולהנות בכל פעם מחדש, במסעדות הרשת ברחבי הארץ ובמשלוחים חווייתיים לבית הלקוח.
