
בפוסט שפרסם ברשת החברתית פייסבוק כתב דורון גלבוע, אב לילד מיוחד ותושב בית אל, על היחס שזכה בנו מלוחם אגוז דוד יהודה יצחק שנפל אמש בג'נין.
"קמתי לבוקר לא צפוי", כתב האב. "מודעה צה"לית בנוסח רשמי מספרת שלוחם אגוז נהרג בקרב בג'נין. השם מוכר לי."
בהמשך תאר את תחושותיו: "אני מנסה להדחיק אבל זה הוא דוד הבן של משה ואמונה יצחק ואח של נעה חברה של מיכל... אבל בשבילנו החונך של אלקנה הבן שלנו דוד פנה למחלקה לשירותים חברתיים לבקש לחנוך נער צעיר מעבר להתנדבותו בנח"ל (נותנים חיוך לילד)."
"זה היה לפי מיטב זכרוני בתקופת המכינה הקדם צבאית שלו ולפני הגיוס. וכך מידי שבת בצהריים היה מגיע אלינו לצאת עם אלקנה לכמה שעות ולהתייחס אליו בצורה פרטנית. וכשאשתי חלתה והייתה באשפוז ממושך דוד מבקש לשוחח איתי ואומר בצורה כל כך טבעית אלקנה בינכם צריך להצטרף לנח"ל (תנועת נוער לילדים מיוחדים). ואני בליבי כל כך מעריך את הבגרות והאחריות שלו איך לסייע באמת לאלקנה. בתקופת החונכות האהבה והיחס שהוא הקרין לאלקנה, הפגישות הקבועות ואפילו שהוא בצבא הוא מגיע לחנוך נער צעיר מבלי להסס לרגע. (אני זוכר את עצמי כחייל בגולני וחושב האם הייתי מסוגל אז לחשוב על נער אחר וגם בחופשה מהצבא להגיע אליו)".
בסיום הפוסט כתב: "וכך הודעות בימי שישי אני נימצא או אני מגיע או אני בצבא... דוד לא הספקנו לומר לך כמה הערכנו אותך וכמה היית משמעותי עבור אלקנה הבן שלנו. היה ממש קשה ועצוב לבשר לו את זה הבוקר לפני שיצא להסעה. חלק מזה שטוב לו בשנים האחרונות זה הרבה בזכותך. תודה דוד יצחק הי"ד היית ונהרגת כחייל גיבור מאגוז אבל קודם לכן בחור צעיר מלא בטוב וחסד שפשוט מעורר השראה. ה' יקום דמך דורון גלבוע".