מצרכים: (3 מנות)

1 קישוא גדול או 2 קטנים
1 בצל לבן בינוני
2 שיני שום
חופן כוסברה (כרבע צרור)
חופן קטן של נענע (כ-10 עלים)
כף שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

חותכים את הקישוא והבצל לקוביות גסות
מטגנים על אש בינונית יחד עם השום לארבע-חמש דקות
מוסיפים מים חמים עד לכיסוי (בערך 2 כוסות)
מכסים ומבשלים 15 דקות
לאחר הבישול מכבים את האש מוסיפים את הנענע והכוסברה
מתבלים במלח ופלפל
טוחנים למרקם חלק
מוזגים לקערה ומקשטים עם עלה נענע

בתאבון!

המתכון באדיבות קייטרינג המטבח של הירושלמי