קפה קר
קפה קרצילום: אייסטוק

למה תמיד הקפה קר של הבית קפה יותר טעים משל הבית?

בדקנו ומצאנו את המתכון המדויק + מרכיב סודי.

מצרכים:

כפית גדושה קפה מגולען (ולא נמס)

רבע כוס מים חמים

חלב

תמצית וניל

קוביות קרח

אופן ההכנה:

בכוס זכוכית גדולה נערבב כפית גדושה קפה עם רבע כוס מים חמים

(מי ששותה עם סוכר זה הזמן להוסיף אותו)

נוסיף חצי כפית תמצית וניל ונערבב היטב

נוסיף חלב קר כמעט עד סוף הכוס

נערבב היטב

נוסיף 3-4 קוביות קרח

ניתן לקשט עם גלידה / קצפת למעלה

לרוויה!