כל מה שאנחנו צריכים בשביל הלחם חביתה הכי מפורסם בארץ זה בסך הכל:
- באגט
- 2 ביצים
- ממרח פלפל צ'ומה
- נקניקיות מרגז
- בצל לבן התרבד
- חסה
- עגבנייה
- מלפפון חמוץ (לא חובה)
אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים
לאחר דקה שתיים נוסיף את המרגז
תוך כדי טיגון נחתוך את המרגז לגלגלים בעזרת התרבד
לאחר שהבצל והמרגז קבלו צבע יפה נוסיף 2 ביצים
נערבב ללא הפסקה למשך דקה ונוציא
נחתוך את הבאגט לאורכו
נמרח שכבה יפה של ממרח פלפל צ'ומה
נפזר חסה עגבנייה וחמוצים בתוך הבאגט
נמלא את הבגאט בחביתה שלנו
בתאבון!