המתוקים של המוציא
המתוקים של המוציאצילום: פרטי

המסעדה של אבי לוי מציגה גישה קולינרית אותנטית שונה בנוף המקומי, עם תפריט צפון אפריקאי המתבטא בטעמים, ניחוחות וצבעים עזים ומגוונים.

וכעת, בט"ו באב הקרוב, (הערב יום ג') מציג לוי מנת ספיישל:

צלעות טלה (180/200 גר') על הגריל, המוגשות על ריזוטו פריקה (חיטה מעושנת) בבישול איטי, יחד עם קונפי עגבניות מיובשות, שום, טימין ואורגנו שבושלו יחד בבישול איטי בטמפרטורה נמוכה.

כיאה לערב משמח, לסיום תוגש צלחת קינוחים, עם קינוחי הבית בעבודת יד של אמא מרים: כדורי יויו במילוי שקדים, סיגר פיסטוק, שבקייה ועוגת סולת בסירופ ורדים.

כשרות: רבנות ירושלים - מהדרין בד"ץ בית יוסף

כתובת: רחוב יפו 113 ירושלים