
מצרכים:
5 ביצים L
2 בצל לבן בינוני
כפית גדושה מיונז
חצי כפית חרדל
כפית מלח
כף שמן קנולה
מעט בצל ירוק לקישוט
אופן ההכנה:
הדבר החשוב ביותר בסלט שלנו הוא מידת העשייה של הביצים, נרתיח מים בקומקום, נשפוך לסיר ונדליק על האש הכי גבוהה.
נכניס לסיר את הביצים, ונבשל על אש בינונית-גבוהה 8 דקות. המלצה שלנו לא לעבור את ה-8 דקות, כדי שהביצים לא יהיו יבשות מידי. ברגע שהביצים מוכנות נשפוך למסננת ונשטוף במים קרים מאוד.
ניתן גם לשים בקערה עם קרח כדי להסיר את הקליפה בקלות, את הביצים נקלף מתחת המים הקרים ונעביר לקערה, נוסיף את המיונז החרדל והמלח ונערבב.
נחתוך את הבצלים לרצועות ונטגן במחבת למשך 5-6 דקות עד להזהבה, נוסיף את הבצל המטוגן לסלט עם כל השמן שלו ונערבב, ניתן להוסיף מעט בצל ירוק קצוץ מלמעלה.
בתאבון!