מאות בני אדם משתתפים הערב (ראשון) במפגן תמיכה בעצור היהודי יחיאל אינדור. המפגינים ירדו לכביש וחסמו את התנועה בכניסה לירושלים בציר הרצל ליד גשר המיתרים.
המפגינים קראו לרשויות החוק לשחרר את אינדור וזעקו "שחררו את הגיבור". חלקם התעמתו עם שוטרים שהגיעו במטרה לפנותם.
למוקד המשפטי של ארגון חוננו דווח עד כה על ארבעה עצורים. המוחים דיווחו על אלימות קשה מצד השוטרים.
בנוסף, תועד רכב כשהוא דורס את אחד המפגינים. המשטרה חוקרת את האירוע.
מארגני המחאה מתחו ביקורת על התנהלות המשטרה: "כשמדובר במפגינים נגד הממשלה, המשטרה מתנהגת בכפפות של משי כפי שראינו בחודשים האחרונים. המשטרה מפחדת מביקורת ומנסה למנוע מהמפגינים לזעוק את העוול שנעשה ליחיאל אינדור".
בתוך כך השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, שלח הערב מכתב למ"מ נציבת שב"ס תת גונדר מוני ביטן, בנושא תנאי הכליאה של אינדור.
בהמשך למכתב נודע שאינדור הועבר במהלך הערב לבית החולים של שירות בתי הסוהר.
במכתבו כתב השר בן גביר בין היתר, "לפי פניות רבות שהגיעו היום ללשכתי, בהנחיית שירות הביטחון הכללי הועבר פצוע הראש יחיאל אינדור מהאירוע בבורקה למשמורת שב"ס, כשבהחלטת השחרור מבית החולים נכתב כי: אין הנחיות מיוחדות לגבי המיטה שישן עליה".
עוד הוסיף השר בן גביר "בנסיבות אלו, ולנוכח עשרות הפניות שהתקבלו בלשכתי, אבקש לקבל את תגובת שב"ס לדברים, ובכלל זה לדעת האם זכויות העציר בהתאם לחוק נשמרות, והאם גורמי המקצוע בשב"ס בדקו את הצורך להורות על אשפוזו בבית החולים של שב"ס (מר"ש)".