
ערב מלחמת העולם הראשונה, נסע הרב קוק להשתתף בכינוס של אגודת ישראל בגרמניה.
עם פרוץ המלחמה, לא יכל הרב קוק לחזור לארץ ישראל. לבקשת אגודת ישראל בלונדון, עבר הרב קוק ללונדון והפך לרב אגודת ישראל בלונדון, בתקופת שהותו בלונדון פעל הרב קוק רבות להצלת יהודים מגיוס לצבא הצאר הרוסי תוך סיכון עצמי.
את המשך הסיפור יוכלו ילדכם לשמוע באתר "חלומות של צדיקים" בצורה מעניינת וחווייתית. זו הזדמנות להכיר לעומק את דמותו דווקא היום, ג' באלול, יום פטירתו של הרב קוק זצ"ל.
אתר "חלומות של צדיקים" הוא אתר סיפורי השמע לילדים הגדול בישראל. כל הסיפורים שאתם, ההורים, גדלתם עליהם ועוד סדרות וסיפורים רבים על גדולי האומה, מונגשים כעת באתר מזמין ונגיש.
לאחר שתרשמו כמנויים, בזכות "אתר חלומות של צדיקים" ילדכם ייהנו מסיפור חדש כל יום, ולפחות פעמיים בשבוע יקבלו הילדים סיפורים על צדיק שזהו זמן ההילולה שלו. כל הסיפורים תורניים ומותאמים לילדים ושמים דגש על מידות טובות ואהבת הבריות.
כעת לכם ההורים מגיעה הטבה משמעותית! מנוי לחודש הראשון במחיר מצחיק של שקל אחד בלבד. בנוסף תוכלו להצטרף למסלול שנתי משתלם. מגיעה לכם שעת השכבה רגועה ונסיעות נינחות והכל תוך ערך מוסף אדיר של סיפורים מרתקים עם מסרים חינוכיים.