ח"כ ניסים ואטורי
ח"כ ניסים ואטוריצילום: ערוץ 7

חבר הכנסת ניסים ואטורי שלח בימים האחרונים התראה לפני תביעה לשבעה נמענים, בהם אנשי תקשורת מוכרים כמו מגישת חדשות 12 יונית לוי בטענה שהוציאו את דיבתו רעה.

"יש כל מינוי פרסומים נגדי. בערוץ 12 יונית לוי טוענת שהרבה פרשיות קשורות בשמי ואין עלי שום דבר, הכל תקין. אני אדם ישר ושומר חוק. פניתי בהתראה לשני אנשי תקשורת ועוד חמישה פעילי מחאה ואנרכיסטים שתוקפים אותי בצורה לא ראויה ומוציאים את דיבתי רעה", אומר ואטורי לערוץ 7.

לדבריו, "אנשי תקשורת צריכים להבין דבר אחד: אי אפשר להגיד מה שאתה רוצה. מאחורי כל בן אדם עומדת משפחה, ילדים עם ערכים מאוד גבוהים. זה פוגע בילדים שלי. הם צריכים לשמוע שאבא שלהם עבריין בגלל שהתקשורת נלחמת בימין? הגיע הזמן שנשים למוציאי הדיבה תמרור עצור. יש חופש לעיתונות אבל לא צריך לנצל אותו ללכלך אדם".

ואטורי חושב גם שהפגנת הנשים בבני ברק המתוכננת להערב (חמישי) אינה קשורה בשום צורה למחאה נגד הרפורמה המשפטית. "כל העניין הוא הטרלה ונועד לפגוע בתושבי בני ברק. אם הייתה פה באמת הפגנה על הדמוקרטיה, שיפגינו נגד עניין מסויים".

"לבוא ולנסות לדחוף אצבע בעין לציבור מסויים - ייצור רק סכסוכים. התושבים בבני ברק מבינים שיש כאן רצון לייצר מהומות ולהגדיל את הוויכוח".