סופלה שוקולד פרווה
סופלה שוקולד פרווהצילום: אייסטוק

מצרכים:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • כוס שמן
  • 2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם סך הכל)
  • 3/4 כוס קמח
  • קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

נמיס במיקרוגל את השוקולד עם השמן ונערבב לאיחוד

נקציף את הביצים עם הסוכר למשך 4-5 דקות

נוסיף את השוקולד המומס ונקציף יחד עוד כ-2 דקות

נוסיף את הקמח והמלח ונקציף למרקם אחיד

נשפוך למנג'טים קטנים (ניתן להוסיף קובית שוקולד בכל אחד)

נאפה בתנור על 180 מעלות ל-15 דקות

בתאבון!