
מערכת הבחירות ברמת גן מתלהטת: שלטי 'אין כניסה' ניתלו בסוף השבוע האחרון על פחים ברמת גן בסמיכות לבית הספר הדתי 'חורב' תוך הבהרה כי "כאן לומדים ילדים ציוניים".
"הינכם נמצאים בבית ספר ליברלי... אנא אל תפריעו לנו ללמוד, להשכיל וליצור", לשון המודעה.
במפלגת 'רמת גן באמונה' שהושקה בשבוע שעבר על ידי מקורבי הרב יצחק זילברשטיין, טענו כי מדובר במעשה שפל.
"חברים יקרים, המצב חמור ואין להמשיך לשתוק! הבוקר קיבלנו עשרות פניות מתושבים מודאגים וזועמים על מעשה פרוע ומחפיר שאירע בלילה – שלטי הסתה הודבקו על פחי אשפה ליד בית הספר הדתי 'חורב', ומקומות נוספים ברחבי העיר, במטרה ברורה לפגוע בתלמידות ובציבור הדתי.
"מדובר במעשה שפל ונתעב שחוצה כל גבול! אנחנו דורשים גינוי חריף ומיידי של מעשה מסית זה, וקוראים למשטרה ולרשויות לפעול ביד קשה נגד האחראים לפשע השנאה הזה".
עוד אמרו: "די להסתה! די להכפשה! אנחנו לא נשתוק מול ניסיון בוטה ומתמשך זה לפגוע בציבור הדתי וערכיו. נמשיך להיאבק בתוקף למען האמת והצדק עד שייעשה כאן סוף סוף שינוי אמיתי. אל תבחרו לעמוד מנגד חברים! הגיעה העת לצאת ולהיאבק יחד על ערכינו וזכויותינו".