
בשנה האחרונה עבדה יובל דיין עם המפיק פטריק סבג על האלבום הרביעי. אלבום שכולו הסתכלות פנימה, דרך וחיפוש, כשלראשונה היא עומדת מאחורי כתיבת כל השירים.
השיר הראשון ששוחרר , "תישארי את", התקבל באהבה גדולה וסימן את הקונספט והאנרגיות של הפרויקט. יובל מגישה טקסטים בוגרים יותר, כולם מתוך דיבור פנימי ומנקודת מבט בוגרת של היום. עם הפקה מלאת חופש, נגיעות אלקטרוניות ואנרגיות שלא משאירות את הלב אדיש מהאזנה ראשונה.
בשיר החדש "עומדת במקום" קוראת יובל לעצמה ולמאזינים לעמוד במקום, להישאר מי שהם ולהשתחרר מהתלות של הרשתות החברתיות. באלבום שבדרך יש סממנים של העצמה, בגרות, חופש, מחשבה והרבה רצון לחדש.
"כש'עומדת במקום' נכתב באולפן הרגשתי שסופסוף העבודה על האלבום התחילה", מספרת דיין, "שאני מסכימה להוריד מעליי את השכבות העבות של מה יגידו, מה יחשבו".
"לפני שנה עבר עליי צונאמי ברשת שהביא הרבה בהלה לתוכי וגם תובנה חשובה - 'אני לא תלויה בכמה יאהבו אותי היום'. זה הרצון להשתחרר מהתלות הזו ברשתות החברתיות, בבחוץ, ולהתמקד בבפנים במה שבאמת חשוב".
"בכל מה שיש, בזה שאני אשכרה חיה ת'חלום. תודה שאתם חלק כל כך משמעותי מהחלום המציאותי הזה".
