הכנר והזמר ניצן-חן רזאל משחרר שיר חדש לקראת השנה החדשה, עם שני אורחים מיוחדים - בני דודיו, הזמרים יונתן רזאל ואהרן רזאל, שמצטרפים אליו לשיר תפילה אישי.
השיר, שנקרא 'תפילת הנגן', הוא סינגל השלישי מתוך אלבום חדש בהתהוות - השני במספר. "השיר נכתב מתוך רצון לשתף את הקהל בתפילה שלי לפני הופעה, "משתף רזאל, "יש בו בקשה לחיבור, נגינה, יצירה וקרבה".
"שנה חדשה עבורי היא זמן מיוחד לכוון את מיתרי הלב, ולהתחבר לעצמנו, למשפחה, לאנשים סביבנו ולבוראנו. אני מאחל לנו שנה יצירתית עם תשומת לב לגוונים שעולים מהניגון המשותף של כולנו: 'אהבה שלום והקשבה'".
"יונתן, אהרן ואני גדלנו בירושלים בקרבה גדולה", הוא מסר על הביצוע המשותף, "ממש כמו 'היינו ילדים וזה היה מזמן' של יוסי בנאי".
"כילד לא דתי, הייתה לי הזכות להתארח המון בביתם, לשחק בסמטאות של נחלאות, לדמיין, לטפס על הגגות, לקום איתם לסליחות, לחכות שתפילת השבת תסתיים כבר, ועם זאת להכיר ולספוג אוירה יהודית מגוונת מגיל צעיר".