
בשירות נבחרת ישראל? משחק הכדורגל המתקיים במסגרת מוקדמות יורו 2024, בין נבחרות הכדורגל של רומניה וקוסובו, הופסק הערב (שלישי) בשל שלט פוליטי שהניפו האוהדים הרומניים המקומיים.
המשחק שמתקיים במסגרת בית ט', בית בו משחקת גם נבחרת ישראל, בשלב המוקדמות של טורניר יורו 2024, הופסק בשל פרובוקציה פוליטית של אוהדי רומניה.
המשחק המתקיים באצטדיון בו שיחקה נבחרת ישראל רק לפני שלושה ימים מול הרומנים, בקרב ישיר על המקום השני, משחק שהסתיים בתיקו 1:1, הופסק כבר בדקה ה-16, כאשר אוהדים רומנים הניפו שלט ענק עליו נכתב "קוסובו זו סרביה".
בשל הנפת השלט הנחשב לפוליטי, החליטו השחקנים הקוסוברים לרדת מכר הדשא ולא לשוב אליו עד להסרת השלט.
למעשה, זו לא הפעם הראשונה בה המשחק בין השתיים מופסק בשל שלט זה, כאשר גם במשחק הקודם בין השתיים קראו האוהדים הרומנים קריאה זו ונבחרתם נענשה על ידי ארגון הכדורגל האירופי, אופ"א, בקנס וסגירת יציע, עונש שריצו רק לפני שלושה ימים במשחק הביתי מול נבחרת ישראל.
אחרי למעלה מ-50 דקות המשחק אמנם חודש, אך לא מן הנמנע שנבחרת רומניה שוב תיענש בשל התנהגות אוהדיה. האם נבחרת ישראל תהנה בשל כך, בדרך אולי להעפלה היסטורית לטורניר היורו לראשונה בתולדותיה?