מצרכים:
- חצי ראש כרוב לבן
- חצי ראש כרוב סגול
- 1 גזר
- 2 גבעולי בצל ירוק
- חופן קטן של בוטנים מומלחים
- כפית סויה
- כפית חומץ
- כפית שמן זית
- כפית מיונז (בהחלט לא חובה)
- כפית מלח
אופן ההכנה:
נגרד את הגזר לרצועות דקיקות בפומפייה
נקצוץ גס את הכרוב הלבן והסגול
נחתוך את הבצל לטבעות ונערבב את כל הירקות יחד
נוסיף את התיבול: סויה, חומץ, שמן זית ומלח
נפזר בוטנים מלוחים מלמעלה.
צפו למחמאות! בתאבון וחג שמח!