ברוסקטה עם עגבנייה וגבינה
ברוסקטה עם עגבנייה וגבינהצילום: אייסטוק

נשנוש מהיר טעים וקל מאוד להכנה שירשים את האושפיזן שלכם!

לשלושת הרעיונות הבאים נצטרך ראשית כל להכין ברוסקטה - גלגלי באגט קריספיים שעליהם ניתן למרוח כל דבר בעולם! חלבי או בשרי זה לא משנה.. העיקר שיהיה מהיר.

מצרכים:

בגאט 1 חתוך לגלגלים (הבאגט לא צריך להיות טרי)

כף שמן זית

מלח גס

לממרחים נשתמש מכל הבא ליד, ירקות, ביצה קשה, סלמון מעושן, גבינות, עשבי תיבול, ריבות, ואפילו ממרחים קנויים.

אופן ההכנה:

מדליקים מחבת על חום גבוה, מזלפים שמן זית ומניחים את גלגלי הבאגט על המחבת

מפזרים מעט מלח גס, ולאחר 30 שניות הופכים לצד השני.

לאחר 30 שניות נוספות הברוסקטות שלנו למעשה מוכנות,

כל מה שנשאר זה למרוח או פשוט להניח עליהם מכל הבא ליד.

דוגמא מספר 1:

לחתוך עגבנייה לקוביות לפזר על הברוסקטה עם גבינה בולגרית ובזיליקום

דוגמא מספר 2:

למרוח מיונז ומעליו להניח פרוסות ביצה קשה ולקשט עם בצל ירוק

דוגמא מספר 3:

למרוח חרדל ומעליו פרוסת סלמון מעושן עם חסה

העיקרון פשוט, ברוסקטה קריספית עם כל טוב מעלייה, והאורחים שלכם יהנו מנשנוש פשוט מעולה!

והיתרון הגדול ביותר - הזמן!

להכין ברוסקטות עם כל האפשרויות הנ"ל לא לוקח יותר מ4-5 דקות הכנה.

בתאבון ומועדים לשמחה!