
משה אשכנזי, ששיחק בין היתר ב'בשבילה גיבורים עפים' ו'מותק בול באמצע', עובר עם אשתו וילדיו לגור בתאילנד.
אשכנזי משתף בפוסט שפרסם כעת על החלום שלו בשנים האחרונות לטייל במזרח ועל ההחלטה הדרמטית של המעבר שהוא לבסוף אינו טיול בשביל הכיף וכולל מגורים ומסגרות חינוכיות לילדים, וגם מבטיח לספר בהרחבה בהמשך על הנסיבות ופרטים נוספים על המעבר המפתיע.
"הזמן הכי טוב להגשים חלומות הוא עכשיו", כותב השחקן, "בשנים האחרונות אני חולם בגיל 40 לעזוב רגע את הכל ולצאת לטיול למזרח עם לירון והילדים, כמו שאתם יודעים 40 הגיע בשבוע שעבר, והחלום עדיין עומד בעינו ואני- אני בן אדם שאוהב להגשים את החלומות שלו"
"אז ביום רביעי הקרוב זה קורה, אנחנו עולים לטיסת אל על לתאילנד, וזה לא טיול. שם נגור בזמן הקרוב. לא יודעים עדיין עד מתי. אני עובד על זה בחודשים האחרונים מכין את השטח, סאבלט לבית, דרכונים, ויזות, רשמנו את הילדים לבית הספר ואנחנו יוצאים לחוויה בנקודת זמן שבטח לא תחזור".
אשכנזי שיתף כי הדבר הראשון שחשב עליו זה מה יהיה עם ההופעות והפרנסה. "אז כמובן אני לא מוותר על ההופעות, הקהל, איך אומרים? - אחיה על הקו. בנוסף, מצאתי לי עיסוק מעניין ומפתיע בתאילנד. הולך להיות מעניין. מבטיח לספר לכם את הכל בבוא העת. בינתיים, מתרגשים, חוששים ויוצאים למסע. תאחלו לנו בהצלחה".