
שבוע אחרי שהתמוטטה בביתה במהלך אזעקה, תמר חיה טורפיאשוילי בת ה-9, שהלכה לעולמה ביום שישי בלילה, הובאה היום (יום ראשון) למנוחות בבית העלמין באשדוד.
אבי, אביה של תמר, ספד לה: "מאיפה מתחילים. איך נפרדים מפרח כזה. מלאך בדמות ילדה וחייכנית, יפה מבחוץ ומבפנים, אוהבת לאהוב ולהיות נאהבת ומלאת שמחת חיים. ילדה של אהבה. לא הפסקנו להתפלל לנס יחד עם עם ישראל ובכל התפוצות. תמר שלנו נגעה באין ספור לבבות. תמר הייתה ילדה של אהבה, תמיד ידעה לחבק את האחר ולפרגן ולעזור לזולת. היא חלמה להיות מפורסמת ומשפיענית. תמר, את יכולה לסמן וי ענק כי הצלחת. את מפורסמת, כולם סיפרו עלייך שרצת לממ"ד - היא לא הצליחה להתמודד עם רגעי הפחד והחרדה, שגרמו לליבה הקטן לאבד שליטה והיא התמוטטה".
פרופ' יובל אלבשן, דיקן הפקולטה למשפטים בקריה האקדמית אונו, שב מהלוויה וכתב לזכרה:
יְלָדוֹת בְּנוֹת תֵּשַׁע אֲמוּרוֹת לְזַהוֹת צֶבַע אָדֹם רַק בְּקֻפְסַת הַצְּבָעִים וְלַמָּלֵא בּוֹ לְבָבוֹת קְטַנִּים שֶׁגְּדוֹלִים הַרְבֵּה מִלְּבָבוֹתֵיהֶן.
יְלָדוֹת בְּנוֹת תֵּשַׁע אֲמוּרוֹת לְהִבָּהֵל רַק כְּשֶׁאִמָּא שֶׁל בַּמְבִּי מֵתָה וְלְּהִתְחַיֵּךְ כְּשֶׁאוֹמְרִים לָהֶן שֶׁבָּמְצִיאוּת הִיא חַיָּה עַד עֶצֶם הַיּוֹם הַזֶּה.
יְלָדוֹת בְּנוֹת תֵּשַׁע אֲמוּרוֹת לְהֵרָדֵם רַק בְּעֶשֶׂר וְלִקְפֹּא בִּמְקוֹמָן רַק כְּשֶׁהֵן שׁוֹמְעוֹת "דָּג מָלוּחַ" וּלְהַכִּיר אֶת הַמִּילָה חָמָס רַק מִשִּׁעוּרֵי תּוֹרָה.
יְלָדוֹת בְּנוֹת תֵּשַׁע לֹא אֲמוּרוֹת לָמוּת מִפַּחַד.
