הדבר הראשון שאפשר לעשות עם שאריות החלה, שבטוח ראיתם את סבתא שלכם עושה, זה קציצות.
ניתן להרטיב את החלה ולסחוט אותה היטב ולהוסיף לעיסה של קציצות הבשר או העוף. אופציה נוספת להכין "קציצות לחם" כן קראתם נכון, קציצות על בסיס לחם.
מרטיבים וסוחטים היטב את הלחם, מוסיפים ביצים בצל מטוגן ועשבי תיבול, ומטגנים מכל צד עד להזהבה.
דבר נוסף שניתן לעשות עם שאריות החלה, פירורי לחם ביתיים. אופים את הלחם בתנור עם מעט שמן (כמו בקרוטונים רק בלי ההשקעה של חיתוך לקוביות)
טוחנים בבלנדר או מג'ימיקס את הלחם האפוי, שומרים בשקית אטומה, וקבלנו פירורי לחם אמיתיים!
אז בפעם הבאה, בבקשה לא לזרוק!
שבוע טוב
בשורות טובות!