מצרכים:
- 3 ביצים
- 1/2 כוס שמן
- כוס סוכר לבן
- 3/4 כוס קקאו
- 2 כוסות קמח
- שקית אבקת אפייה
- 1/2 כוס שוקולד צ'יפס (אופציונלי)
- כוס אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה:
מערבבים הכל חוץ מהאבקת סוכר בקערה לפי סדר המרכיבים לעיל
הבצק צריך להיות דביק, מקררים במקרר לחצי שעה לפחות
לחמם תנור ל-180 מעלות טורבו, ניצור עיגולים בידיים רטובות
נטבול באבקת סוכר ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה
נאפה למשך 8-9 דקות, נוציא מהתנור ונמתין כמה דקות לצינון
בתאבון
שבת שלום!