עוגיות רעידת אדמה
עוגיות רעידת אדמהצילום: המטבח של הירושלמי

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • כוס סוכר לבן
  • 3/4 כוס קקאו
  • 2 כוסות קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס (אופציונלי)
  • כוס אבקת סוכר לציפוי

אופן ההכנה:

מערבבים הכל חוץ מהאבקת סוכר בקערה לפי סדר המרכיבים לעיל

הבצק צריך להיות דביק, מקררים במקרר לחצי שעה לפחות

לחמם תנור ל-180 מעלות טורבו, ניצור עיגולים בידיים רטובות

נטבול באבקת סוכר ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה

נאפה למשך 8-9 דקות, נוציא מהתנור ונמתין כמה דקות לצינון

בתאבון

שבת שלום!