מצרכים:
- 250 גר קמח רב תכליתי ללא גלוטן
- 100 גר אבקת סוכר
- 1 כף תמצית וניל
- 3 חלמוני ביצה ( אפשר גם ביצה 1 שלמה)
- 1 כף אבקת אפיה
- 180 גר חמאה רכה (מחמאה לפרווה )
אופן ההכנה:
-נשים את החמאה במיקסר עם אבקת הסוכר ונקציף 2-3 דקות.
-נוסיף חלמונים אחד אחד.
-אחרי זה כל שאר הדברים: וניל, קמח, אבקת אפיה ונערבב עד שהכל מעורבב טוב.
-נשים את הבצק בשקית זילוף עם צנטר משונן גדול ונעשה על מגש עם נייר אפייה צורות שרוצים.
-אופים על 180 מעלות בערך 10 דקות ומצננים.
אפשר לקשט בשוקולד מומס, להוסיף אגוזים קצוצים לפי הטעם.
בתיאבון!
ביהודית מאפיית בוטיק ללא גלוטן אשר בשוק מחנה יהודה ניתן לרכוש לחמים, עוגות ועוגיות ללא גלוטן וכשרים למהדרין.
בגזרת הלחמים תמצאו, כיכרות לחם, חלה, לחמניות עם זיתים או עגבניות מיובשות, לחמניות מתוקות עם שוקולד צ'יפס, בייגל ובסיס לפיצה. בתפריט העוגות תמצאו בין השאר עוגות שוקולד/וניל שוקו, בראוניז ורולדה עם קצפת, עוגיות ריבה, עוגיות שוקולד צ'יפס מסוגים שונים ואלפחורס.
שעות פעילות: ראשון-חמישי 10:00-18:00, שישי 10:00 עד כשעה לפני כניסת השבת.
רחוב השקד 21, שוק מחנה יהודה (צמוד לפטטה). טלפון להזמנות: 053-5425347.
כשר למהדרין