
מצרכים:
- 1 פחית טונה במים
- 2 בצל לבן בינוני
- כף שמן זית
- כף שטוחה תבלין שווארמה
- כפית מלח
אופן ההכנה:
תחילה, נסנן את הטונה מן הנוזלים ונניח בצד
נקלף ונפרוס את הבצלים לרצועות בעובי אחיד
נחמם מחבת על חום בינוני, נוסף את שמן הזית והבצלים
נטגן עד להזהבה, כ-4 עד 5 דקות
נוסיף את הטונה יחד עם תבלין השווארמה והמלח
נטגן תוך כדי ערבוב במשך דקה
ניתן להגיש בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות או לאכול הישר מן המחבת
בתאבון!