שווארמה טונה
שווארמה טונהצילום: אייסטוק

מצרכים:

  • 1 פחית טונה במים
  • 2 בצל לבן בינוני
  • כף שמן זית
  • כף שטוחה תבלין שווארמה
  • כפית מלח

אופן ההכנה:

תחילה, נסנן את הטונה מן הנוזלים ונניח בצד

נקלף ונפרוס את הבצלים לרצועות בעובי אחיד

נחמם מחבת על חום בינוני, נוסף את שמן הזית והבצלים

נטגן עד להזהבה, כ-4 עד 5 דקות

נוסיף את הטונה יחד עם תבלין השווארמה והמלח

נטגן תוך כדי ערבוב במשך דקה

ניתן להגיש בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות או לאכול הישר מן המחבת

בתאבון!