משפחת ביבס שנחטפה לעזה
משפחת ביבס שנחטפה לעזהצילום: באדיבות המשפחה

מאות בני אדם משתתפים במפגן תמיכה במשפחת ביבס בכיכר החטופים בתל אביב עם בלונים כתומים בידם, זאת לאחר שנודע כי גם הערב בני המשפחה לא ישוחררו - וביניהם התינוק כפיר בן 10 החודשים.

בני משפחתם של כפיר ביבס בן ה-10 חודשים ואחיו אריאל בן הארבע שנחטפו על ידי חמאס לעזה יחד עם אימם שירי ואביהם ירדן מסרו היום (שלישי) הצהרה לתקשורת בתום המפגן.

אחותה של ירדן, עופרי ביבס לוי, אמרה "53 ימים הם מוחזקים בשבי חמאס בעזה, אנחנו לא יודעים אם כפיר בן 10 החודשים ואריאל עם ההורים שלהם, מי מחבק אותם כשהם בוכים.

אנחנו לא יודעים אם יש להם אוכל, אם מקלחים אותם. אנחנו יודעים איפה הם - חמאס חטף אותם וחייב להחזירם במיידי. האחריות על בריאותם מוטלת על חמאס באופן ישיר. חמאס - אלו האויבים שלכם? חטיפת ילדים, אלו הערכים שלכם? האם זה מקובל לפי האיסלאם?".

"אנחנו שמחים על כל חטוף ששב. אנחנו דורשים ממשלת ישראל לפעול ולהחזיר את החטופים באופן מיידי. הם נמצאים בסכנת חיים ממשית וכל יום שעובר מסכן אותם יותר", סיכמה.