
600 חדרי מלון רמדה בירושלים הוקצו לטובת מאות משפחות מפונות משדרות, יישובי העוטף ושלומי שבצפון. על האתגר שבו עומד המלון, כמו מלונות אחרים, שוחחנו עם מנכ"ל המלון, דיויד טוקר.
כ-1500-1600 מנות מספק המלון לכל ארוחה ולשירותיו התווספה מערכת רפואית המשרתת את לקוחות כלל קופות החולים. בנוסף, מספר טוקר, הוזמנו 15 מכונות כביסה ומכונות ייבוש, הוקמו בבית המלון מספר גני ילדים ומעונות לפעוטות, ועם כל זאת "אנחנו עדיין מנסים לשמור על צביון של מלון עם כל הקשיים".
שינויים נוספים התווספו למלון, בין השאר בהקמתם של מספר בתי כנסת במלון שבשוטף מסתפק בבית כנסת אחד, וגם זאת על מנת להעניק למפונים תחושה שהם אכן בבית ומקבלים שירות של בית. "זו אוכלוסיה של מפונים שלא קל לה. הם עוזבים את הבית ואת העבודה וכעת זה הבית שלהם. זה מצריך הרבה יותר סבלנות ושירותיות".
עוד מספר טוקר על האישור המיוחד שניתן בבית המלון להכנסת בעלי חיים כחלק מההבנה שכעת גם הם חלק מהמשפחה שנקלטת במלון. זאת בניגוד לימי שגרה בהם אסורה כניסת בעלי חיים למעט כלבי נחייה עבור עיוורים.
השינוי התפיסתי של צוות המלון, אומר טוקר, התרחש בתוך 24 שעות ומדובר בשינוי קיצוני. "מהרגע שהם הגיעו הבנו, עד אחרון העובדים שלנו, שמדובר במשהו אחר". מבחינת העובדים מדובר בשעות עבודה אחרות כאשר יש להעניק שירות לאורך היממה כולה למפונים. בבריכה הפנימית של המלון, הוא מציין, נקבעו גם שעות רחצה נפרדות על פי הביקוש של המפונים המשתכנים במלון.
עם כל זאת, הוא אומר כי המלון מורגל להיערכויות מסוג זה, על אף שהאירוע הנוכחי מתרחש לאחר שנתיים של סגירה בשל הקורונה. כעת היה צורך לגייס מאות עובדים ולבנות את המערכת מחדש. ומה באשר לנזקים שאולי יישארו ביום שאחרי? טוקר לא נשמע מתרגש: "עם הנזקים אנחנו מסתדרים. אנחנו מורגלים", הוא אומר.
עוד אנחנו שואלים על שיתוף פעולה, אם קיים כזה, בין המלונות המשכנים מפונים, ואם קיימת היוועצות הדדית על פי הצרכים המיוחדים של האוכלוסיה החדשה המאכלסת את חדרי המלון, וטוקר מציין כי כיו"ר התאחדות בתי המלון בירושלים הכוללת תחתיה כשישים בתי מלון "אנחנו נעזרים אחד בשני. מלון לידי ביקש מיטות תינוק והעברנו לו וכך להיפך כשאנחנו צריכים דברים". שיתוף הפעולה בין המלונות יעיל ופורה, הוא קובע.
באשר לאוזן הקשבת אצל רשויות המדינה, אומר טוקר: "המדינה משתתפת בתשלום לפי אורח. השאלה היא לא אם זה מספיק או לא, כי נרתמנו לכך, וגם אם ההנחיות הן לתת שירות מופחת אנחנו לא עושים את זה ונותנים אירוח מלא. הופעתי בועדת הכספים ובוועדת הכלכלה של הכנסת", הוא אומר ומספר על אחת הבקשות החשובות שהוצבו בפני מקבלי ההחלטות והיא נוגעת לתאריך תום התקופה, על מנת שהמלונות יוכלו להיערך, לעדכן את העובדים, לחדש מלאים בהתאם וכיוצא באלה.
"חלק מהבקשות מתקבלות יותר וחלק פחות", הוא אומר ומציין את שר התיירות, חיים כץ, כמי שלמעשה מייצג נאמנה את צרכי המלונות בפני הממשלה ובפני הכנסת. "יש תמיכות שבשוטף אין צורך בהם וכעת הכול משתנה. לדוגמא עזרה של פיקוד העורף ששולח חיילים שנוכחים במלון, מה שנותן תחושה של ביטחון לאורחים".
לפי שעה, אומר טוקר, תאריך היעד שהמדינה קבעה לפי שעה הוא ה-31 בדצמבר, ולהערכתו, אותה הוא מסייג כמי שאינו מבין בביטחון ובפוליטיקה, תושבי שדרות יתפנו מהר יותר, בעוד תושבי שלומי, אם לא ייפתר עניין החיזבאללה בצפון, לא יעזבו את המלונות מהר כל כך.

