אילה בן גביר
אילה בן גבירצילום: ערוץ 7

אילה בן גביר מגיבה הבוקר (שלישי) לסערה שיצרה השתתפותה בוועדה לביטחון לאומי השבוע.

כשנשאלה ברדיו 103FM אם הגיעה לפקח על חברי הכנסת, כפי שטענו ברשת, השיבה בן גביר: "ממש לא - הוועדות האלה שמתכנסות בזמן האחרון, מבחינתי, זה לא באמת כדי להועיל אלא כדי לפגוע. אני, כאחת שיש לה שבע שנים נשק, רציתי לבוא ולומר כמה קריטי זה שיהיה נשק".

"אני רציתי לבוא, זה לא קשור אליו. עצם הנוכחות היא שאני אישה שמותר לה להביע את דעתה". היא הוסיפה כי "בגלל שמירב בן ארי לא סתמה את הפה לרגע, לא נשאר זמן לדבר".

היא התייחסה לדיונים בכנסת: "נראה שהאופוזיציה מתחילה לעשות גל של ועדות שמטרתו העיקרית היא לעצור ולמנוע את הבאת הנשק לאזרחי ישראל. למרות שההקלה העיקרית שאיתמר עשה, להוריד מ-07 ל-03 ולאפשר גם ללוחמת מג"ב להגן על משפחתה, אבל כל השאר נשאר אותו דבר".

ח"כ מירב בן ארי הגיבה לראיון: "עזבו רגע שלא אני ניהלתי את הדיון אלא ח"כ פוגל מהמפלגה של בעלה (שאם רצה יכל לתת לה לדבר), עזבו שדיברתי 5 דקות בדיון של שעתיים, עזבו שכל הראיון שלה מלא שקרים, עזבו שהדיון לא היה על נשיאת נשק של נשים ביו"ש אלא על נשים נפגעות אלימות, עזבו הכל. זה שאשת השר לבטחון לאומי עולה בראיון ברדיו ואומרת על חברת כנסת שהיא לא סותמת את הפה כל הדיון אין גועל כזה. אין".