
בתקופה זו, כשכולנו מבקשים מהקדוש ברוך הוא שיראה לנו ניסים ויוציאנו מן המיצר אל המרחב, משחרר הזמר החב"די אלעזר ביטון מחרוזת "רפאנו" המבטאת את הבקשה מהקדוש ברוך הוא שישלח רפואה שלימה לכל הפצועים והנפגעים, ואת הביטחון בה' שישמור ויציל את חיילנו לאורך כל הדרך עד לניצחון הגמור בגאולה האמיתית והשלימה.
על העיבוד המוסיקלי והקולי הופקד המעבד החב"די הצעיר, חיימק'ה חדד שנתן את הצבע והגוון הייחודי שלו, בליווי מקהלה יחודית ורחבה שהוסיפה נפח ניכר ומשמעותי למחרוזת.
לאור החיבור וההתחזקות הגדולה בציבור היהודי בשמירת שבת קודש כהלכתה, הזמר והיוצר החסידי יואלי בריזל מפרסם כעת שיר חסידי חדש ומרגש מלא כיסופין ל’שבת קודש’ אותו הלחין וכתב בעצמו.
בתקופה הקשה והמאתגרת שעם ישראל עובר, בימים המורכבים האלו, היוצר מיכאל כורש, תושב בית שמש, שחרר באחרונה סינגל חדש ומרגש. "זכיתי לכתוב את השיר החדש על כל המצב שבו עם ישראל נמצא בימים האלו. כששמעתי את הלחן, מיד הרגשתי שיש בו תפילה וזעקה, כמו זאת של בני ישראל במצרים".
"אני מקבל כל הזמן תגובת מרגשות מאנשים שהשיר גרם להם ממש לדמעות וזה מחזק גם אותי כי המטרה שלי היא לעודד, לשמח ולתת תקווה ואמונה לאנשים מתוך כל הקושי".
"אני מאמין ומקווה שאם נזעק כולנו לשמיים לבורא עולם בתפילה להשם יתברך שכבר ירחם על עם ישראל ויגאל אותנו בקרוב ממש, אז בוודאי תגיע הגאולה השלימה לכל עם ישראל האהובים. ורק ביחד ננצח בעזרת השם".
כחלק מפרויקט מיוחד למלחמת חרבות ברזל של היוצר אריה פרננד, הוא משחרר דואט עם הזמר בני אלבז.
"השיר 'כחול לבן' נכתב עקב האסון שפקד את מדינת ישראל", הם מסבירים, "אנחנו מזדהים עם תושבי העוטף הדרום הצפון, החקלאים וכל בעלי העסקים במדינת ישראל ומעודדים לקנות רק תוצרת הארץ כחול לבן".
שָׂראל סופר משחרר סינגל חדש, מרגש ומעורר את הלב שנקרא - "רק ביקשתי" אותו הלחין אייל דביר, כתב הדר רג'ה ועיבד והפיק מוזיקלית אליה נתנאלי.
"השיר מדבר על המציאות שכל אחד נולד עם יעוד ומטרה מסוימת ולפעמים הוא יודע מה היא המטרה ולפעמים לא" מסביר סופר, "אבל בשיר הוא מבקש שלא משנה מה יהיה - הוא רוצה לעשות את זה בשמחה לשם שמים. ושהקב"ה יכוון אותו לדרך הנכונה להיות כלי לשליחותו של השם יתברך".
