עוגיות שיבולת שועל וקינמון
עוגיות שיבולת שועל וקינמוןצילום: אייסטוק

מצרכים:

  • 2 כוסות שיבולת שועל דקה/ עבה
  • 1+ 3/4 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה)
  • 2 ביצים
  • חצי כוס סוכר לבן
  • רבע כוס סוכר חום
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • כפית קינמון טחון

אופן הכנה:

נערבב בקערה את כל המצרכים לעיסה אחידה

ניצור כדורים בגדול של כדור פינג פונג

נניח על תבנית עם נייר אפייה עם רווחים שווים בין העוגיות

נאפה בתנור על חום 180 מעלות למשך 10-12 דקות

לאחר האפייה, נקרר מעט את העוגיות ונגיש

בתאבון!