שף אבי לוי
שף אבי לויצילום: karela agency עוז אוחיון

השף אבי לוי, בעלי מסעדות ׳המוציא׳ ו׳מצלה׳ הפועלות בשוק מחנה יהודה בבירה, נכנס לאחרונה לענף האירועים כשותף, כשף וכמי שאמון על הפן הקולינרי ב-DIAMENTO’", מתחם אירועי הבוטיק היוקרתי והכשר שנפתח לאחרונה בירושלים.

האולם ערוך לאירועים עד 150 סועדים, ופועלות בו מערכות סאונד ותאורה מתקדמות. בסמוך לאולם ישנם מקומות חניה רבים, לרבות חניון פרטי של דיאמנטו הזמין לרכבים פרטיים.

כבר בימיו הראשונים, זוכה דיאמנטו לארח גל אירועים ולספק חוויה קלאסית באווירה אירופאית עם ניחוחות ישראלים הכוללים תפריט עשיר, מגוון ומוקפד מבית היוצר של השף אבי לוי.

תפריט הטעימות העשיר מוגש למרכז השולחן והשף אבי לוי מביא לידי ביטוי את הידע העשיר שצבר במסעדות ובאירועים בולטים ברחבי תבל, ומספק חוויה קולינרית יוצאת דופן המותאמת אישית לכל אירוע.

שף אבי לוי:"אני שמח ונרגש להיכנס לענף האירועים ולעשות זאת, כאן ב-DIAMENTO, אולם בוטיק מרהיב בו אביא לשולחן החוגגים חוויה קולינרית שתכלול מאכלים משובחים שיותאמו אישית לכל אירוע."

מנכ"ל DIAMENTO, טל אוחיון:"שמחים ונרגשים מהשותפות עם השף אבי לוי, שכבר עכשיו ניתן להגדירה כפורה ומוצלחת, הן קולינרית והן אישית. יחד נספק חוויה עשירה, טעימה ויוקרתית לכל מי שיבוא בשערינו."