
40 שנה לפטירת בבא סאלי: לקראת ההילולה שתחול במוצאי השבת הקרובה, מעריכים במשרד הדתות כי מאות אלפי בני אדם צפויים להשתתף באירוע.
בשל המלחמה צפוי האירוע השנה לשאת אופי שונה. ארגון ההילולה הוטל על ידי הממשלה, על המשרד לשירותי דת, שם הוחלט כי ההילולה תוקדש לתפילות להצלחת כוחות הביטחון והחלמתם של הפצועים.
כמו כן, ניתן דגש מיוחד לגבורתם של השוטרים שלחמו בערים הסמוכות לנתיבות בשמחת תורה.
לאור העובדה כי רבים לא יוכלו להשתתף בהילולה, יצא המשרד לשירותי דת ביוזמה מיוחדת, בוט למסירת שמות לתפילה.
הקישור לבוט הופץ ברשתות החברתיות ובאמצעותו יוכלו החיילים, והפצועים בבתי החולים והמפונים, לשלוח את שמותיהם לתפילה.
השר לשירותי דת מיכאל מלכיאלי: "מורשתו של בבא סאלי חיה וקיימת בקרב קהלים רבים בעם היהודי בישראל ובתפוצות. השנה אנו מציינים 40 שנה לפטירתו. מתוך הבנה כי ישנם רבים שרוצים להיות להתחבר לאירוע ואינם יכולים, יצאנו לדרך עם שירות הבוט שמחבר את אלו שרוצים להתחבר להילולה המיוחדת הזו. אנו נושאים תפילה כי בזכות הצדיק ישובו החטופים במהרה לביתם בשלום".