
במהלך המלחמה רפאל אלוש, מילואמיניק בצנחנים שקפץ היישר לדרום כשהתחילה המלחמה, העלה סרטונים שלו בעזה עם הגיטרה ועם כל הלוחמים שאיתו לרשתות החברתיות. עכשיו, אחרי שסיים את המילואים לתקופה הקרובה, רפאל כתב והלחין שיר בהשראת המלחמה והתקופה המטורפת שעם ישראל עובר.
"'הלב התחיל לפעום' הוא שיר בהשראת התקופה שיר תקווה ואמונה, שאין אחד שלא יתחבר למילים העוצמתיות האלה כבר בשמיעה ראשונה. שיר שמחבר את כולנו כעם אחד, במבט למעלה שנושא תפילה לבורא עולם 'תחזיק אותי חזק שלא אפול, שלא אשחה לבד בים כחול'".
"כל אחד מאיתנו בימים קשים אלו הרים מבט לשמיים וביקש משהו שיחזק אותו. לוחמי מילואים, נשות המילואים, הורים, משפחה, חברים וארגונים, כולנו ביחד נרתמנו למאבק והשיר הזה מגיע כדי להמשיך ולחזק את העם המיוחד הזה".
"עם השיר הזה אני רוצה להמשיך ולחבר את כולנו בתפילה משותפת שנצא מהכל חזקים יותר.נמשיך להתאחד ולהוסיף נקודות של אור. לכולנו היסטוריה משותפת, אני שמח שזכיתי להיות יהודי ולקחת חלק מהעם הנפלא הזה".
