
בארגון להב"ה מתריעים בפני מנהלי בתי ספר ומוסדות חינוך בציבור הדתי כי חוברת בשם "מידע חשוב על אג'נדת הלהט"ב עבור בעלי תפקידים משפיעים", המופצת במוסדות אלו בימים האחרונים - היא למעשה חומר תעמולה מיסיונרי.
בחוברת שזורים הסברים רבים על נזקה של תרבות הלהט"ב, המשווים לה כסות של חוברת תורנית, אולם בסוף החוברת מובאים מקורות מהברית החדשה, וקריאות להאמין בישו.
יו"ר להב"ה, בנצי גופשטיין, אומר כי "המיסיון מחפש כל דרך אפשרית לחדור ולהגיע לציבור, ובפרט לבני נוער. הם לא בוחלים בשום אמצעי - ובמקרה המדובר, מנסים להערים באמצעות שימוש בסיפור כיסוי. אנו קוראים לכל מנהל מוסד לערוך בדק בית, ולוודא שהחומרים הללו לא יוכנסו אליו, ובמידה והוכנסו - לסלקם לאלתר".
גופשטיין מוסיף: "כל מי שנתקל בחומר תעמולה כזה או אחר, בו המיסיון מנסה להפיץ את מסריו, אם בגלוי ואם תחת סיפור כיסוי, מוזמן לפנות אלינו על מנת שנוכל להמשיך להתריע ולהזהיר את הציבור".