מצרכים:
- 3 כוסות קמח (420 גרם), רצוי קמח לבן או קמח מיועד לפיצה
- כוס מים חמימים
- כף דבש
- 2 כפות שמן זית
- כף שמרים
- כפית מלח
אופן ההכנה:
מערבבים בקערת המיקסר עם וו לישה את המים עם הדבש, שמן, שמרים ומלח
מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה עד לקבלת בצק רך וחלק שמתנתק מדופנות הקערה
ממשיכים ללוש עוד 3-5 דקות. עד למקרם מושלם!
משמנים את הבצק וממתינים 10 דקות בלבד! יוצרים עיגול מתאים ומרדדים לצורה רצויה
הבצק מתאים לפיצה אך גם יכול לשמש כ-פוקאצ'ה נהדרת או לחם שום, סמבוסק או כל דבר שאתם אוהבים!
בתאבון!