
הזמרת אגם בוחבוט השתחררה היום (רביעי) משירות בלהקה הצבאית בצה"ל.
בוחבוט שיתפה את עוקביה באינסטגרם בתחושות לצד תמונה מגזירת החוגר, "היום סיימתי פרק חשוב ומשמעותי בחיים שלי. שירות צבאי מלא של שנתיים שבהן עברתי הכל מהכל".
היא תיארה את השירות, "הסתובבתי בכל רחבי המדינה, הגעתי כמעט לכל בסיס בארץ, פגשתי בשירות אלפי חיילים וחיילות, לוחמים ולוחמות ובכל פעם שהייתי עולה לבמה הרגשתי עוצמה שאי אפשר לתאר. ההרגשה הזאת שאני הייתי בשבילכם רגע קטן של שחרור וכיף, של חיוך והתפרקות הקסימה אותי".
בוחבוט כתבה, "עשיתי בשירות הרבה הופעות מכובדות וגדולות, אבל משהו בפשטות של ההופעות האלה שהיו בלי במה, בלי איזה סאונד מטורף, בלי נגנים או רקדנים ריגשו אותי יותר מהכל. פשוט הרגשתי שליחות וזכות ענקית לעשות את הדבר שאני הכי אוהבת בעולם על מדים כחיילת בצה"ל, בכל תנאי שטח אפשרי".
"ארבעת החודשים האחרונים שלי בצבא היו חודשי מלחמה ואני לא יכולה להסביר לכם עד כמה אני גאה שיכולתי לתרום בדרך שלי, להעלות את המורל ולהיות סוג של מקור התפרקות בתקופה כזאת. דווקא היום יותר מתמיד אני גאה שעשיתי שירות צבאי, שלא וויתרתי לעצמי לרגע ונתתי את כל כולי בשביל זה!", הוסיפה.