סביצ'ה סלמון תות
סביצ'ה סלמון תותצילום: המטבח של הירושלמי

סביצ'ה היא מנת דג נא המוגשת כמנת פתחיה נהדרת.

סביצ'ה דג יכלול לרוב: שילוב של קוביות דג נא עם עשבי תיבול ופרי טרופי מתוק כמו מנגו.

אך עכשיו בחורף הישראלי שאין מנגו, יש תחליף נהדר שייתן מענה - תות.

נכון התותים יקרים כרגע אך למנת סביצ'ה יפה לא תצטרכו יותר מ - 2 תותים.

רוצו להכין!

מצרכים:

  • 300 ג' דג סלמון טרי (ניתן להשתמש בכמעט כל סוג דג, מומלץ בורי/דניס/מאטיאס)
  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק
  • 5-6 עלי נענע
  • חצי לימון
  • כף שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 תותים חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה:

נחתוך את הדג לקוביות קטנות ונעביר לקערה

נקצוץ את הנענע ונוסיף יחד עם הבצל והתות

ממש לפניי ההגשה נתבל במלח ובלימון ונערבב

ולבסוף את שמן הזית ונגיש.

ניתן להגיש לצד לחם קלוי או ברוסקטות

בתאבון!