ישי ריבו
ישי ריבוצילום: דוב בער הכטמן

הזמר ישי ריבו הגיב הערב (שלישי) לקריאות מצד מפגינים פרו-פלסטינים להפגין ולהפריע לקיום הופעה שלו באוניברסיטת הרווארד בבוסטון.

ריבו הגיב, "אנחנו עומדים איתנים ואנחנו מכוונים להגיע בכל הכוח להתחזק ביחד, לשמוח ביחד. נקווה שהכל יעבור על הצד הטוב ביותר. עם ישראל חי".

מוקדם יותר מפגינים פרו-פלסטינים הודיעו כי ינסו לפגוע בהופעה. במודעות שפרסמו כתבו המפגינים: "הצוות של האולם שבו ההופעה אמורה להתקיים החרים את האירוע ונשכר צוות חיצוני. הצטרפו אלינו להפגנה".

את ההופעה מארגן בית חב"ד בהארוורד שהגיב, "קולות של שנאת יהודים ואנטי-ישראל מכוונים ביממה האחרונה לעבר חב"ד הרווארד והאומן ישי ריבו. ישי הוא אדם המגלם אהבה ושלום. המוזיקה שלו מעוררת את הנשמה ומעלה את התודעה - יהודית ואנושית".

עוד נאמר בתגובה כי "הערב הזה נוצר כדי להרים את רוחם של סטודנטים ישראלים ויהודים הסובלים מאנטישמיות בקמפוסים של המכללה. אהבה, שלום ומוסיקה ינצחו. למרות שאין מה לדבר על הכנסות מהאירוע בשלב זה, אם יהיו כאלה - הכסף ילך לריפוי ובנייה מחדש של ישראל, שמתאוששת מאויב המבקש להשמיד אותה".