חבר מועצת העיר בת ים החדש אברהם חקק, נציג הציונות הדתית, הגיע לריקוד הודיה עם חסידי באבוב בעיר שבהוראת רב הקריה הצביעו עבורו.
מפגש של מנצחים נערך השבוע: ירון רוזנטל שנבחר לראשות מועצת גוש עציון פגש את אלירם אזולאי שנבחר לראשות מועצה אזורית הר חברון.
במעמד הרמטכ"ל רא"ל הרצי הלוי, הרב הראשי לצה"ל תא"ל הרב איל קרים ופורום האלופים בצה"ל, הוענקו בקריה בתל אביב דרגות אל"ם לרמ"ט הרבנות הצבאית אל"ם הרב שהם עורקבי.
הרב עורקבי בוגר ישיבת ההסדר קרני שומרון וכולל רבנות "מרץ" במבשרת ציון וכולל דיינות הרי פישל אריאל. הלוי אמר, "הדרגות המוענקות בזמן הלחימה מדגישות את גדול האחריות והמשימה הלאומית שבה אנו נמצאים".

היועץ הפוליטי לשעבר לביא אייזמן בישר על לידת בנו. הוא שיתף כי "המשימה הקשה גם ככה נוהלה בצורה מדהימה ע"י אשתי שב5 חודשים האחרונים היא מפונה עם הילדים בזמן שאני נמצא במילואים. בתקווה שהקטנצ'יק יגדל בביתו שבעוטף בביטחון מלא".
מזל טוב ליועץ התקשורת דוד אולשבנג להולדת בתו. החברים מתנועת צו 9 שלחו מארז מתנה ולא שכחו לאחל, "ניפגש במחסום".
סערת חוק הגיוס: מנכ"ל עמותת נצח יהודה יוסי לוי נצפה השבוע בשיחה צפופה עם שר הביטחון יואב גלנט ביום השתלמות לסמג"דים בפיקוד המרכז.

שירת נשים: אולפנת צביה בקעת הירדן הפיקה השבוע קליפ מיוחד בו שרות תלמידות בתפילה לבניין בית המקדש.
את איש 'זירה פוליטית' יוסל'ה ברגמן תפסנו בשיחה עם יו"ר המפלגה הרפובליקנית בישראל מארק צל.

לאחר מכן ראינו את איש ערוץ 7 הכתב הפוליטי חזקי ברוך בשיחה עם צל על הבחירות בארצות הברית והתמיכה בישראל.

ראש מנהלת הר הבית הרב שמשון אלבוים הגיע השבוע לאחל מזל טוב בחתונת היועץ הפוליטי ארז קליף.

שר התקשורת שלמה קרעי כתב השבוע אות בספר תורה שהכניסה משפחת טירי. קרעי כתב לאחר האירוע, "נשאנו תפילה להצלחת עם ישראל ולשלום לוחמי צה"ל שיחזרו לשלום יחד עם חטופינו עטורים בכתר ישועה ובעטרת נצחון. אין אומתנו אומה אלא בתורותיה. עם ישראל חי".

יו"ר ועדת משנה חוץ וביטחון לענייני יו"ש ח"כ צבי סוכות סיים את מסכת בבא קמא ובירך את לומדי הדף היומי.
