מצרכים:
- 2 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 2 כוסות קמח + 2 כפות
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס שוקולד צ'יפס חום/לבן/מיקס
אופן ההכנה:
נחמם מראש תנור לחום 180 מעלות.
בקערה מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר עד לקבלת קציפה בהירה.
לאחר מכן, נוסיף את השמן ואת תמצית הווניל. לבסוף נוסיף את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והשוקולד צ'יפס ונערבב עד לקבלת בצק אחיד ודביק.
לאחר מכן, נכניס למקרר לחצי שעה (לא חובה אך מומלץ ביותר ). ניצור כדורים בגודל של כדור פינג פונג ונניח בתבנית עם רווחים בין העוגיות.
נכניס לתנור ונאפה למשך 12 דקות בדיוק ( נשים לב שלא יתייבשו מידי ) והעוגיות יצאו רכות ולאחר מכן מתייצבות.
בתאבון!