פסטה
פסטהצילום: אייסטוק

הרעיון כל כך פשוט והגיוני, שאנחנו תוהים לעצמנו למה עד היום התמשנו בשני סירים נפרדים?!

אז קודם כל חשוב להסביר שאלה שמסננים ושוטפים את הפסטה לפניי הוספת הרוטב, רוצים להפטר מכל העמילן שמופרש בבישול במים.. אך למעשה מדובר בטעות! העמילן משחק לטובתנו. הוא גורם לרוטב להיות סמיך יותר ו"להתפס" יותר טוב על הפסטה.. אז בואו ניגש למתכון המושלם והקליל!

מצרכים:

  • חבילת פסטה מכל סוג וצורה שאוהבים
  • פחית רסק עגבניות
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף שטוחה מלח
  • כפית פלפל שחור טחון
  • כפית אורגנו יבש
  • כף שמן זית

אופן ההכנה:

תחילה נרתיח קומקום ונמלא בסיר מים רותחים עד לחצי גובה

כשהמים ממש רותחים נוסיף את הפסטה והשמן ונבשל למשך 7 דקות

נערבב מידי פעם כדי לוודא שהפסטה לא נדבקת לתחתית הסיר

נרוקן חצי מכמות המים, כך שבסיר תישאר הפסטה עם מים עד לחצי הגובה שלה

נוסיף את ברסק עגבניות והתבלינים נערבב היטב ונבשל למשך 2 דקות על אש גובה

בתאבון!