
שרת התחבורה מירי רגב עזבה היום (רביעי) ראיון בכנס מרכז הנדל"ן באילת לאחר שמפגינים קראו קריאות נגדה ולא אפשרו לה לשאת דברים.
לפני שעזבה את המקום לקחה את המיקרופון ואמרה: "לא יעזור לכם, נמשיך לפעול למען עם ישראל, ארץ ישראל ותורת ישראל".
"לא למדתם כלום מ-7 באוקטובר, אני מצפה מכולם להפסיק עם השיח המסית והמפלג. אחרי שנשחרר את החטופים ונחסל את חמאס נראה מי אשם ומי הביא למצב הזה, ואז נוכל לדבר", הוסיפה.
כלפי השר סמוטריץ' נשמעו קריאות: "לך תשרת בעזה, משתמט". כשהודיע שיעזוב את השיחה אליה הוזמן זעקו המפגינים: "לך". סמוטריץ' עזב את הבמה ושב אליה בהמשך לבקשת המארגנים.
מטעמו של השר נמסר: "בתחילת הראיון, מספר מפגינים ניסו להפריע לקיום הריאיון עם שר האוצר בזמן שסיפר על מפגש עם משפחות השכול. השר סמוטריץ׳ אמר כי אם לא יפסק השיח המפלג הוא יקום ויעזוב את האולם וכך עשה. לבקשת מארגני הכנס שהתנצלו על ההפרעות של מיעוט קטן מהמשתתפים , חזר השר סמוטריץ׳ לאולם והשלים ללא כל הפרעות את הראיון בנושאי המדיניות הכלכלית והנדל"ן".