צליית סטייק
צליית סטייקצילום: אייסטוק
  • ייבוש לפניי צלייה

את הטיפ הבא אתם חייבים ליישם!

כאשר אתם צולים משהו על המחבת, בין אם זה בשר או דג לבין סתם ירק, חייבים לנגב את היטב את כל הנוזלים באמצעות נייר סופג.

פעולה זו תבטיח לנו שהבשר לצורך העניין, יקבל תגובה טובה של טיגון במגע עם המחבת והשמן החם, ולא תהיה לו שכבת מים חוצצת.

אז מה תכלס?

בפעם הבאה שאתם מכינים סטייק או מקפיצים חזה עוף במחבת, תנגבו אותם היטב עם נייר סופג! בלי להתקמצן.

  • השוואת טמפרטורות

בהמשך לטיפ הנ"ל, מומלץ להוציא את הבשר/דג וכו' חצי שעה לפניי צלייתו, אם נצלה סטייק שיצא הרגע מהמקרר, נקבל אותו קר מבפנים ולא עשוי במידה הרצויה.

אנחנו רוצים שיגיע לטמפרטורת החדר, או לפחות שלא יהיה ממש קר..

אז מה תכלס?

הוציאו את האוכל לשיש במטבח לפחות 20 דקות לפני הבישול.

בהצלחה!